Informatie koor, dirigent en muzikale begeleiders

Dit koor uit Scheveningen, ontstaan in 2008, bestaat uit zo'n 45 enthousiaste leden. Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek,

Compilatie kooroptreden

Foto's koorleden

Optredens waren er al eerder van Paradiso Amsterdam tot Haarlem en het Westland tot het Paard in Den Haag en natuurlijk niet te vergeten op vele locaties op Scheveningen. Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat dit koor initiator is van het grootste korenfestival van Den Haag onder de naam 'Zingen aan Zee''.

Dirigent is Merel van Geest

Merel van Geest (1984) is een sopraan die sinds 2009 twee masters haalde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Haar repertoire kenmerkt zich door grote diversiteit. Merel is een all-round zangeres die zowel klassiek als musical maar ook pop met veel liefde aan haar publiek brengt. Zij is benoemd tot Haags toptalent, waardoor ze de kans kreeg om een eigen en eigentijdse producties met topsolisten te realiseren. Door haar affiniteit met theater en musical heeft ze nu brede ervaring opgebouwd in koordirectie.

De begeleiding met piano door Ron Aviv

Ron Aviv(1996) heeft zijn opleiding vanaf 2017 gedaan bij Jerusalem Academy of music and Dance. Vanaf 2020 Tel-Aviv University classical plan. Vanaf 2023 studeert Ron voor zijn master op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij geeft privélessen piano en sinds 2024 is hij ook vaste pianist bij ons popkoor.

De begeleiding met percussie door Julia Maaru

Julia werkt vaak mee met musical producties, zo heeft zij o.a. meegedaan in de Lion King en Tina Turner. Zij is geboren in Duitsland, momenteel woont zij op Scheveningen. Als popkoor zijn wij blij om zo'n vakvrouw in huis te hebben.