Informatie Koor, dirigent en meer

Het YMCA Popkoor is in 2008 van start gegaan.

Dit koor uit Scheveningen bestaat uit ruim 50 enthousiaste leden aangevoerd door een charismatisch dirigent.

Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek,
zoals Somebody to Love(Queen) maar ook Stitches(Shawn Mendes), Chandelier(Sia), Shallow(musical),Use Somebody(Laura Janssen) of het basale Adiemus(Karl Jenkins) e.v.a.

Optredens waren er al eerder van Paradiso Amsterdam tot Haarlem en het Westland tot het Paard in Den Haag en natuurlijk niet te vergeten op vele locaties in Scheveningen.

Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat dit koor initiator is van het grootste korenfestival van Den Haag onder de naam 'Terug naar de Kust'.

Marc Peter van der Maas

De 34 jarige Marc-Peter studeerde af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Kreeg zanglessen van Loes Jeltes en Margot Giselle. Acteerworkshop van Hennie Kaan. Vertaalt voor nasynchronisatie en leent zijn stem aan tekenfilms. Solist in de dinnershow Timemachine (Showbiz Village)

Koor begeleiding :

Piano : Jonathan Corsie