Illustratie

Informatie Koor, dirigent en meer

Het YMCA Popkoor uit Scheveningen viert dit haar 10 jarig jubileum.

Het koor bestaat uit 55 enthousiaste leden aangevoerd door een charismatisch dirigent.

Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek,
zoals Stitches, Roar, This is me(musical), YMCA(Village People), Use Somebody e.v.a.

Optredens waren er al eerder van Paradiso Amsterdam tot Haarlem en het Westland tot het Paard in Den Haag en natuurlijk niet te vergeten op vele locaties in Scheveningen.

Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat dit koor initiator is van het grootste korenfestival van Den Haag onder de naam 'Terug naar de Kust'.

Dirigent : Marc Peter van der Maas

De 34 jarige Marc-Peter studeerde af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Kreeg zanglessen van Loes Jeltes en Margot Giselle. Acteerworkshop van Hennie Kaan. Vertaalt voor nasynchronisatie en leent zijn stem aan tekenfilms. Solist in de dinnershow Timemachine (Showbiz Village)

Koor begeleiding :

Piano : Jonathan Corsie