Informatie Koor, dirigent en pianist

Dit koor uit Scheveningen, ontstaan in 2008, bestaat uit ruim 45 enthousiaste leden. Het repertoire bestaat uit geheel eigen wijze covers van popmuziek,

Video koor

Foto's koor

Optredens waren er al eerder van Paradiso Amsterdam tot Haarlem en het Westland tot het Paard in Den Haag en natuurlijk niet te vergeten op vele locaties in Scheveningen. Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat dit koor initiator is van het grootste korenfestival van Den Haag onder de naam 'Terug naar de Kust'.

Dirigent is Merel van Geest

Merel van Geest (1984) is een sopraan die sinds 2009 twee masters haalde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Haar repertoire kenmerkt zich door grote diversiteit. Merel is een all-round zangeres die zowel klassiek als musical maar ook pop met veel liefde aan haar publiek brengt. Zij is benoemd tot Haags toptalent, waardoor ze de kans kreeg om een eigen en eigentijdse producties met topsolisten te realiseren. Door haar affiniteit met theater en musical heeft ze nu brede ervaring opgebouwd in koordirectie.

Piano begeleiding Julia Buizer
Julia Buizer-Madzhar (1983) geboren en getogen in St. Petersburg begon op 4-jarige leeftijd met pianospelen. Ze studeerde aan het Speciaal Muziek Lyceum van het RimskyKorsakov Conservatorium. In 2003 kwam ze naar Nederland en begon ze haar studie. In 2010 heeft ze haar Master opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in
Den Haag succesvol afgerond. Naast haar solo en kamermuziekconcerten geeft Julia
ook les aan het Hellendaal Muziekinstituut, begeleidt ze verschillende koren in de
regio en doen verschillende orkesten zoals het Residentie Orkest een beroep op haar
bij audities en concerten.