Illustratie

Informatie Koor, dirigent en meer

Het YMCA popkoor komt uit Scheveningen en is in 2008 opgericht.
Het koor brengt op geheel eigen wijze covers van popmuziek,
zoals Stitches, Roar, This is me(musical), YMCA(Village people), Use Somebody e.v.a.

Het koor telt ruim 55 leden variërend in de leeftijd van 16 tot 60 jaar.
Kenmerkend is de enthousiaste zelfstudie van de leden. Zij worden daarbij geholpen door een MP3 waar de partijen apart ingezongen worden.
Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, zoals 'het blijven hangen' voor een drankje na de repetitie.

Afgelopen jaren hebben we o.a opgetreden in Paradiso, Amsterdam en bij het Korenlint festival in Haarlem, maar ook op de Uit-markt in Den Haag en tijdens Vlaggetjesdag op Scheveningen.

MARC PETER van der MAAS

De 34 jarige Marc-Peter studeerde af aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Kreeg zanglessen van Loes Jeltes en Margot Giselle. Acteerworkshop van Hennie Kaan. Vertaalt voor nasynchronisatie en leent zijn stem aan tekenfilms. Solist in de dinnershow Timemachine (Showbiz Village)

Volg YMCA op: